+31(0)40-2812418

info@ascot.nl

Paardenstal

Paardenstal

Een edel dier als het paard verdient volgens ons een mooie plek om te rusten. U woont in het buitengebied, houdt van dieren en de natuur en heeft de wens paarden of pony’s op eigen terrein te huisvesten. Wij zetten met onze paardenstallen dit soort wensen om in fysieke bouwwerken. Onze paardenstallen zijn van topkwaliteit en bieden uw viervoeter de omgeving die het nodig heeft voor een geweldig leven.

DUURZAAMHEID

De door ons gebouwde paardenstallen gaan tientallen jaren mee, dit wordt mogelijk door het werken met duurzame materialen en dit uit te laten voeren door professionals. Onze medewerkers zijn dagelijks bezig met het bouwen van systeembouw projecten, zij weten wat zij doen en wat er van hen wordt verwacht. We bouwen paardenstallen zodat u hier jarenlang zonder problemen van kunt genieten.

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Uw paarden mag niets tekortkomen wanneer zij binnen staan. Onze stallen worden volledig naar wens van de opdrachtgever gebouwd, daarbij is niets te gek. U geeft uw wensen door, wij verwerken dit in een ontwerp en gaan vervolgens over tot de fysieke bouw. Alles wat uw dieren volgens u nodig hebben om fijn te kunnen leven kan gerealiseerd worden.

Tijdens het ontwerpen van paardenstallen worden de gemakken die de dieren moeten ervaren in het achterhoofd gehouden. Op die manier bouwt Ascot paardenstallen die zowel voor de eigenaar als paarden geoptimaliseerd zijn.

ADVIES OP MAAT

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van paardenstallen weten we wat wel en niet mogelijk is. U komt bij ons met een idee, samen kijken we of dit idee omgezet kan worden in een daadwerkelijke paardenstal. Onze specialisten gaan met u om tafel en bespreken daarin alles. Ook wanneer bepaalde dingen beter kunnen worden veranderd, zullen zij dit met u delen.

Wanneer het adviesgesprek is afgerond, wordt er een ontwerp en tekening gemaakt. Uw idee komt daarbij tot leven en laat zien dat wat u in het hoofd had mogelijk wordt. Eventuele aanpassingen kunnen hier nog worden gemaakt, na akkoord worden de materialen geproduceerd en kan er gestart worden met de bouw.

Benieuwd wat Ascot voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

WIJ BOUWEN PAARDENSTALLEN ALS GOED ONDERKOMEN VOOR EEN NOBEL DIER

DE PAARDENSTALLEN VAN ASCOT MUNTEN AL VELE JAREN UIT IN FUNCTIONALITEIT, VEILIGHEID EN DUURZAAMHEID. HONDERDEN PAARDENLIEFHEBBERS KUNNEN DAARVAN GETUIGEN: VAN DE TROTSE EIGENAAR VAN EEN VOLBLOED EN DE AMATEUR-FOKKER MET VIJF PAARDEN TOT DE MANEGEHOUDER. ZIJ HERKENNEN ASCOT AAN DE ZORGVULDIGE AFWERKING, HET DOORDACHTE SLUITWERK EN DE ZICHTBARE ROBUUSTHEID VAN DE CONSTRUCTIE.