Maatwerk paardenstal

Bent u op zoek naar de ultieme leefruimte voor uw geliefde viervoeters? Droomt u van een paardenstal die perfect aansluit bij uw wensen en de behoeften van uw kostbare paarden? Zoek niet verder!

Bij Ascot begrijpen we dat elke paardeneigenaar unieke eisen heeft. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een maatwerk paardenstal te laten bouwen die voldoet aan uw verwachtingen.

Of u nu droomt van een traditionele stal met een rustieke uitstraling of juist een moderne, functionele ruimte met de nieuwste voorzieningen, wij zorgen dat elke plank, elk dakpaneel en elke deur perfect aansluit op uw specifieke eisen. Geen compromissen, alleen maatwerk dat aanvoelt als een thuis voor uw paarden. Klinkt goed toch?

Ontdek de luxe van maatwerk en geef uw paarden de thuisbasis die ze verdienen. Vraag vrijblijvend meer informatie op over de mogelijkheden. Samen creëren we de paardenstal van uw dromen. Maatwerk, kwaliteit en uitstekende service – dat is waar wij voor staan!

Informatie aanvragen

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze experts. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Stap 1 van 2

Afmetingen
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)

Werkwijze Ascot

Bij Ascot bent u aan het juiste adres voor een prefab of op maat gemaakte paardenstal. Onze specialisten hebben vele jaren ervaring en weten precies wat er bij komt kijken. Ascot hanteert vijf verschillende fases om een prachtige stal te realiseren.

Fase 1: Wensen in kaart brengen
In de eerste fase brengen we alle informatie in kaart. De afmetingen, vormen, details en het soort uitvoering wordt in deze fase in kaart gebracht.

Fase 2: Wet- en regelgeving bespreken
In de tweede fase bespreken we alle wet- en regelgeving met u. Voldoen we aan alle eisen? Dan kunnen we direct door naar fase 3. Ontbreken enkele vergunningen? Dan adviseren we u over het aanvragen van alle vergunningen.

Fase 3: Vrijblijvende Offerte
Zijn alle wensen in kaart gebracht en voldoen we aan alle eisen? Dan kunnen we een vrijblijvende offerte opstellen. Wel zo fijn!

Fase 4:Uitvoering
Tijdens de uitvoering zullen we de totale verantwoordelijkheid over de voorbereidingen, realisatie en kwaliteitscontrole op ons nemen. Binnen de afgesproken periode wordt er een kwalitatieve stal gerealiseerd waar u nog vele jaren van zal genieten. 

Fase 5: Oplevering
Voldoet de stal aan onze hoge kwaliteitseisen & de afgesproken eisen? Dan nodigen we u graag uit om het eindresultaat te bezichtigen. Helemaal tevreden? Dan zullen we het project afronden en kan u van de stal gaan genieten. 

Gerealiseerden stallen

Veel gestelde vragen

Onze paardenstallen gaan tientallen jaren mee. Onze ervaren vakmannen zijn dagelijks bezig met het bouwen van stallen en weten precies wat ze doen. Bij het bouwen worden de beste technieken & materialen gebruikt wat zorgt voor een langere levensduur. 

Uw paarden mag niets tekortkomen wanneer zij binnen staan. Onze stallen worden volledig naar wens van de opdrachtgever gebouwd, daarbij is niets te gek. U geeft uw wensen door, wij verwerken dit in een ontwerp en gaan vervolgens over tot de fysieke bouw. Alles wat uw dieren volgens u nodig hebben om fijn te kunnen leven kan gerealiseerd worden.

Tijdens het ontwerpen van paardenstallen worden de gemakken die de dieren moeten ervaren in het achterhoofd gehouden. Op die manier bouwt Ascot paardenstallen die zowel voor de eigenaar als paarden geoptimaliseerd zijn.

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van paardenstallen weten we wat wel en niet mogelijk is. U komt bij ons met een idee, samen kijken we of dit idee omgezet kan worden in een daadwerkelijke paardenstal. Onze specialisten gaan met u om tafel en bespreken daarin alles. Ook wanneer bepaalde dingen beter kunnen worden veranderd, zullen zij dit met u delen.

Wanneer het adviesgesprek is afgerond, wordt er een ontwerp en tekening gemaakt. Uw idee komt daarbij tot leven en laat zien dat wat u in het hoofd had mogelijk wordt. Eventuele aanpassingen kunnen hier nog worden gemaakt, na akkoord worden de materialen geproduceerd en kan er gestart worden met de bouw.

Benieuwd wat Ascot voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Ascot

Systeembouw vraagt om kwaliteit, van het skelet tot de afbouw. Projecten moeten tientallen jaren zonder problemen te gebruiken zijn en bestand zijn tegen intensief gebruik.

Contact us

Heeft u vragen of zoekt u advies? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord.
Copyright © 2023 Ascot.nl, all rights reserved