info@ascot.nl
Bel ons 040-2812418
Ma - Vrij 8:30-17:00 Zaterdag & Zondag op afspraak
Quinten Matsyslaan 31,5642 JC Eindhoven

Bij het bouwen van een paardenstal bent u bij ons op het juiste adres.

U woont buitenaf, beschikt over flink wat ruimte, houdt van de natuur en van uw edele viervoeters. Het verlangen groeit om uw paarden of pony’s op eigen terrein te huisvesten; of misschien deed u dat al, maar is hun behuizing te klein geworden. Stijl is u niet vreemd. Waarom dan niet meteen voor het beste kiezen? Wij bouwen alleen de beste paardenstallen voor uw mooie dieren. Door onze jarenlange ervaring, weten wij hoe een goede paardenstal gebouwd moet zijn.

Bent u benieuwd hoe wij bij u een paardenstal kunnen bouwen met de beste prijs/kwaliteit garantie? Paardenstallen gebouwd door vakmensen van Ascot gaan jarenlang mee. Duurzaam bouwen staat bij ons hoog in het vaandel.

Benieuwd naar een prijsopgave of een offerte voor het bouwen van uw paardenstal? Vraag hier uw vrijblijvende offerte op

Wij bouwen paardenstallen als goed onderkomen voor een nobel dier

De paardenstallen van Ascot munten al vele jaren uit in functionaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Honderden paardenliefhebbers kunnen daarvan getuigen: van de trotse eigenaar van een volbloed en de amateur-fokker met vijf paarden tot de manegehouder. Zij herkennen Ascot aan de zorgvuldige afwerking, het doordachte sluitwerk en de zichtbare robuustheid van de constructie.

Open chat
Hulp nodig? Whatsapp nu met ons
Hallo!
Welkom op Ascot kunnen wij je helpen met de pagina Paardenstal bouwen