+31(0)40-2812418

info@ascot.nl

GARAGE

Garage Bouwen

Uw auto’s of andere spullen wilt u niet buiten laten verpieteren in de regen, sneeuw of hagel, deze spullen moeten droog staan. Een garage bouwen is daarvoor dé oplossing, naast de opslag van een of meerdere auto’s kunt u er ook andere spullen in kwijt. Een garage kan het aanzicht en de waarde van uw huis ten goede komen, de door ons gebouwde garages zijn namelijk een lust voor het oog.

DUBBELE GARAGE

Een groot deel van onze klanten kiest voor een dubbele garage, deze biedt meer opslag en u kunt er in veel gevallen twee auto’s in kwijt. Ook als u maar één auto weg hoeft te zetten kan een dubbele garage bouwen een slimme investering zijn, denk maar eens aan de voordelen die de overige ruimte met zich meebrengt.

Een kantoor, speelplek voor de kinderen of wellicht een motor, alles kunt u erin kwijt. Hobby’s krijgen een eigen plek en uw huis wordt beter georganiseerd, dat scheelt weer rust in het hoofd.

ZOLDER INBOUWEN

Een garage bouwen is één, optimaal gebruik maken van de situatie is twee. Wanneer u kiest voor een garage met een steil en hoog dak, kunt u een zolder in laten bouwen. De opslagruimte wordt daarmee flink verruimd en biedt nóg meer mogelijkheden. Een opgeruimd huis en opgeruimde garage, alles wat niet wekelijks of maandelijks wordt gebruikt verplaatst u gewoon naar de zolder. Ideaal!

ASCOT DENKT MEE

Een garage bouwen doet u niet zomaar, daar is in veel gevallen lang over nagedacht. De knoop is nu definitief doorgehakt: u wilt gaan bouwen. Ascot denkt met u mee, u kunt het gehele proces aan ons overlaten, van conceptontwikkeling tot de realisatie van uw garage.

Onze specialisten gaan met u in gesprek om alle wensen en behoeften in kaart te brengen, zij laten deze terugkomen in een bouwtekening en na akkoord wordt er begonnen met de bouw. Ascot bouwt enkel met duurzame materialen en zet mensen in met kennis, op die manier bouwen we garages die tientallen jaren intensief gebruikt kunnen worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor het maken van een afspraak. Gaat u liever direct over tot actie? Een offerte aanvragen is mogelijk.