+31(0)40-2812418

info@ascot.nl

Schuren

Schuren

Een van de vormen van systeembouw die wij voor u uit kunnen voeren is het bouwen van een schuur. Een nieuwe schuur kan wooncomfort een positieve impuls geven. Wanneer er nog geen schuur aanwezig is, wordt niet alleen het aanzicht veranderd, het biedt ook enorm veel extra ruimte.

MAATWERK SCHUREN

Naast de standaard schuren bouwen we ook schuren op maat. Een schuur die volledig bestaat uit maatwerk kan zo groot worden als u zelf wilt. U bepaalt de materialen, afmetingen en eventuele extra’s zoals binnenmuren. Ascot denkt met u mee, u blijft leidend tijdens het gehele proces.

Tijdens het bespreken van uw ideeën helpen onze specialisten mee en adviseren zij u. Hierin wordt besproken wat er wel en niet mogelijk is, en waarom een bepaalde keuze wel of niet verstandig is. Samen komen we tot een ontwerp van uw nieuwe schuur die op alle wensen aansluit en een lust is voor het oog.

MEER RUIMTE

Een nieuwe schuur kan ontzettend veel nieuwe ruimte bieden, daarnaast kunnen bestaande schuren worden vervangen door een grotere of modernere schuur. Het inbouwen van een kantoorruimte, een plek voor de kinderen of een eigen garage waar u kunt sleutelen aan van alles en nog wat. Het wordt mogelijk met een schuur van Ascot.

Onze schuren dragen bij aan het wooncomfort, we maken bepaalde dingen mogelijk en laten met onze schuren wensen in vervulling gaan. Door de uiteindelijke bestemming van de schuur in een vroegtijdig stadium met Ascot te delen, kunnen wij u ook daarin voorzien van advies. Bepaalde wensen kunnen bijvoorbeeld voor wijzigingen in materiaalkeuze zorgen. Geen zorgen, Ascot helpt u hierin en voorziet u van de benodigde informatie.

KWALITEIT

Onze schuren zijn allen van topkwaliteit. Wij zorgen ervoor dat u na oplevering nog tientallen jaren kunt genieten van uw nieuwe schuur. Dit doen we door enkel met duurzame en kwalitatieve materialen te werken, en deze te laten plaatsen door professionals. Onze medewerkers weten wat ze doen, behandelen u als koning en leveren kwaliteitswerk.