Loods

loods bouwen

Een loods bouwen zorgt voor meer ruimte en kan het aanzicht van uw woning verbeteren. Zeker wanneer u ervoor kiest een loods te laten bouwen die afgewerkt wordt met hout is dit een lust voor het oog. Uw woning wordt er mooier van, u beschikt over meer ruimte en de waarde van het geheel wordt verhoogd. Daar wordt de investering regelmatig mee terugverdiend.

Loodsen worden vaak gebouwd voor het creëren van meer ruimte. Een loods maakt het mogelijk om meer bedrijfsactiviteiten uit te voeren, machinerie op te slaan of meer ruimte te creëren voor uw hobby. Door flexibel te zijn en mee te denken, zet Ascot loodsen neer die naadloos aansluiten op de wensen van de klant.

Door onze snelle werkwijze kunt u op korte termijn al profiteren van meer ruimte, zo komen eventuele zakelijke activiteiten niet in gevaar. Een loods bouwen was nog nooit zo aantrekkelijk!

Ascot bouwt voor zowel particuliere als zakelijke klanten loodsen. Als particulier kunt u ervoor kiezen een loods in de tuin te zetten om uw hobby uit te kunnen voeren, bepaalde dingen op te slaan of gewoon meer leefruimte te creëren.

Zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor (grotere) loodsen met bedrijfsdoeleinden. U kunt meer opslaan en bijvoorbeeld het voorraadniveau opschalen.

Al onze loodsen worden op maat gemaakt, uw wensen staan centraal en komen tijdens een adviesgesprek tot leven. We bespreken wat wel en niet mogelijk is. Onze specialisten nemen u stap voor stap mee in het gehele proces, van het uittekenen van de ideeën tot de start van de bouwwerkzaamheden.

Onze loodsen worden enkel gebouwd met uiterst duurzame en kwalitatieve materialen. Bij Ascot streven we topkwaliteit na en bouwen we loodsen waar u tientallen jaren van kunt genieten. Het leveren van kwaliteit zit in ons bloed, zowel in materiaalkeuze als manier van werken en communiceren.

Vindt u het ook tijd om een loods te bouwen? Offerte aanvragen!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Ascot

Systeembouw vraagt om kwaliteit, van het skelet tot de afbouw. Projecten moeten tientallen jaren zonder problemen te gebruiken zijn en bestand zijn tegen intensief gebruik.

Contact us

Heeft u vragen of zoekt u advies? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord.
Copyright © 2023 Ascot.nl, all rights reserved