Tuinhuizen

tuinhuis bouwen

Een investering doen die zichzelf terugverdient, niet alleen in geld, maar ook in plezier en gemak: een tuinhuis bouwen. In een tuinhuis kunt u niet alleen tal van spullen opbergen, het zorgt ook voor gezelligheid. Daarnaast wordt uw tuin een stuk mooier met een modern of juist nostalgisch tuinhuis, het oog wil namelijk ook wat.

Een tuinhuis bouwen deed men vroeger voor het opslaan van spullen, tegenwoordig denken we verder. We bouwen tuinhuizen die u de mogelijkheid bieden gezellige avonden te organiseren met vrienden. Denk eens aan die lekkere zomeravonden met vrienden in uw nieuwe tuinhuis, een goed glas wijn erbij en lachen tot in de late uurtjes: met een tuinhuis wordt het mogelijk.

Wanneer u een tuinhuis laat bouwen dient u ook te denken aan de praktische kanten: een tuinhuis zorgt voor opslagruimte. De fietsen, een motor of spullen die u niet wekelijks gebruikt kunnen erin worden opgeslagen. Dit scheelt ontzettend veel ruimte in huis en laat alles er opgeruimder uitzien. Wist u dat een opgeruimd huis voor veel meer rust in uw hoofd zorgt? Ook dat wordt mogelijk met een tuinhuis.

Naast alle gemakken heeft een tuinhuis bouwen nog een groot voordeel: de tuin wordt een stuk mooier. Het brengt gezelligheid met zich mee en laat je genieten, denk aan gezellige zomeravonden met vrienden!

Door een tuinhuis te laten bouwen dat past bij uw huis weet u zeker dat het een toevoeging zal zijn. Een investering die zichzelf letterlijk terug zal verdienen: niet alleen in de waarde van uw huis, ook in wooncomfort. U mag zelf bepalen wat u belangrijker vindt. Heerlijk leven wordt mogelijk met een tuinhuis van Ascot.

Een tuinhuis bouwen laat je aan vakmensen over, mensen die weten wat zij doen en hier dagelijks mee bezig zijn. Bij Ascot tref je deze mensen aan. Op dagelijkse basis houden wij onszelf bezig met systeembouw. Wanneer u een idee heeft, brengen wij dit tot leven.

We beginnen met een kennismakingsgesprek, tijdens dit gesprek legt u al uw wensen op tafel en heeft u mogelijk al voorbeelden. Onze experts kijken met u mee en helpen u in het maken van keuzes. Nadat alles vast is gesteld wordt er een bouwtekening gemaakt. Wanneer u akkoord gaat met de bouwtekening en gemaakte planning, wordt er begonnen met de bouw van uw nieuwe tuinhuis.

Wilt u zo’n vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Klik hier.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Ascot

Systeembouw vraagt om kwaliteit, van het skelet tot de afbouw. Projecten moeten tientallen jaren zonder problemen te gebruiken zijn en bestand zijn tegen intensief gebruik.

Contact us

Heeft u vragen of zoekt u advies? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord.
Copyright © 2023 Ascot.nl, all rights reserved