Maatwerk schuur

Geef uw woonruimte een positieve impuls met een schuur op maat.

Bij Ascot begrijpen we dat elke tuin en elke behoefte uniek is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de schuur op maat te maken die perfect aansluit op uw wensen.

Of u nu behoefte heeft aan een compacte schuur of juist een functionele schuur met de nieuwste voorzieningen, wij zorgen dat elke plank, elk dakpaneel en elke deur perfect aansluit op uw specifieke eisen. Geen compromissen, alleen maatwerk dat perfect aansluit bij uw wensen. Klinkt goed toch?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over de mogelijkheden. Samen creëren we de schuur van uw dromen. Maatwerk, kwaliteit en uitstekende service – dat is waar wij voor staan!

Informatie aanvragen

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze experts. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Stap 1 van 2

Afmetingen
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)

Werkwijze Ascot

Bij Ascot bent u aan het juiste adres voor een prefab of op maat gemaakte schuur. Onze specialisten hebben vele jaren ervaring en weten precies wat er bij komt kijken. Ascot hanteert vijf verschillende fases om een prachtige schuur te realiseren.

Fase 1: Wensen in kaart brengen
In de eerste fase brengen we alle informatie in kaart. De afmetingen, materialen, vormen, details en het soort uitvoering wordt in deze fase in kaart gebracht. Onze specialisten zullen in deze fase adviseren over de mogelijkheden.

Fase 2: Wet- en regelgeving bespreken
In de tweede fase bespreken we alle wet- en regelgeving met u. Voldoen we aan alle eisen? Dan kunnen we direct door naar fase 3. Ontbreken enkele vergunningen? Dan adviseren we u over het aanvragen van alle vergunningen. Uiteraard kunnen we dat ook uit handen nemen!

Fase 3: Vrijblijvende Offerte
Zijn alle wensen in kaart gebracht en voldoen we aan alle eisen? Dan kunnen we een vrijblijvende offerte opstellen. Wel zo fijn!

Fase 4:Uitvoering
Tijdens de uitvoering zullen we de totale verantwoordelijkheid over de voorbereidingen, realisatie en kwaliteitscontrole op ons nemen. Binnen de afgesproken periode wordt er een kwalitatieve schuur gerealiseerd waar u nog vele jaren van zal genieten. 

Fase 5: Oplevering
Voldoet de schuur aan onze hoge kwaliteitseisen & de afgesproken eisen? Dan nodigen we u graag uit om het eindresultaat te bezichtigen. Helemaal tevreden? Dan zullen we het project afronden en kan u van de schuur gaan genieten. 

Gerealiseerden stallen

Schuur op maat

Bij Ascot bieden we verschillende mogelijkheden om de stijl van uw maatwerk schuur aan te passen. Enkele mogelijkheden zijn:

Gevelbekleding: Kies uit een breed scala aan gevelbekledingsmaterialen. De houtsoort, panelen of kleurtonen zijn allemaal naar wens aan te passen.

Dakbedekking: Personaliseer het dak van uw schuur met verschillende soorten dakbedekking. U kan ook kiezen voor een plat dak of een zadeldak.

Deuren en ramen: Selecteer deuren en ramen die passen bij de stijl van uw schuur en zorgen voor voldoende natuurlijk licht en ventilatie.

Afwerking en details: Voeg persoonlijke details toe aan uw schuur met afwerkingsmogelijkheden zoals dakgoten, decoratieve lijsten, en speciale accenten. Deze details kunnen het verschil maken en de algehele uitstraling van uw schuur versterken.

Met deze diverse mogelijkheden voor het aanpassen van de stijl van uw maatwerk schuur kan u er zeker van zijn dat we gezamelijk een schuur kunnen realiseren die perfect aansluit bij uw wensen.

Informatie aanvragen

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze experts. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Stap 1 van 2

Afmetingen
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)

Veel gestelde vragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Ascot

Systeembouw vraagt om kwaliteit, van het skelet tot de afbouw. Projecten moeten tientallen jaren zonder problemen te gebruiken zijn en bestand zijn tegen intensief gebruik.

Contact us

Heeft u vragen of zoekt u advies? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord.
Copyright © 2023 Ascot.nl, all rights reserved