De verschillende soorten garages die Ascot bouwt

Ascot is gespecialiseerd in het bouwen van verschillende soorten garages om aan de unieke behoeften van onze klanten te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige, enkele garage of een grote, multifunctionele ruimte, wij hebben de ervaring en de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Enkele garages

Onze enkele garages zijn perfect voor huishoudens die een veilige en beschutte plek nodig hebben om één voertuig te stallen. Ze zijn compact, maar bieden toch voldoende ruimte voor opslag en werkruimte.

Dubbele garages

Voor huishoudens met meer dan één voertuig of die extra ruimte nodig hebben voor opslag of werkruimte, bieden onze dubbele garages de perfecte oplossing. Ze zijn ruim en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Garages met werkplaats

Voor degenen die een werkruimte of hobbyruimte nodig hebben, bouwen we garages met geïntegreerde werkplaatsen. Deze ruimtes zijn ontworpen om zowel functioneel als comfortabel te zijn, met voldoende verlichting en ventilatie.

Conclusie

Ascot is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte garages die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of u nu een enkele, dubbele of werkplaatsgarage nodig heeft, wij hebben de kennis en ervaring om een garage te bouwen die perfect bij u past.

Veelgestelde vragen

Kan Ascot een garage op maat bouwen?

Ja, bij Ascot kunnen we garages ontwerpen en bouwen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.

Biedt Ascot garages met extra opslag- of werkruimte?

Ja, we kunnen garages bouwen met extra opslag- of werkruimte, afhankelijk van uw behoeften.

Kan Ascot een garage bouwen die past bij de stijl van mijn huis?

Absoluut. Ons team van ontwerpers en bouwers heeft ervaring met het creëren van garages die naadloos aansluiten bij de stijl en esthetiek van uw huis.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Ascot

Systeembouw vraagt om kwaliteit, van het skelet tot de afbouw. Projecten moeten tientallen jaren zonder problemen te gebruiken zijn en bestand zijn tegen intensief gebruik.

Contact us

Heeft u vragen of zoekt u advies? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord.
Copyright © 2023 Ascot.nl, all rights reserved