Vooruitstrevende Stabiele Systemen: Ascot’s Innovatieve Bouwmethoden

Heb je je ooit afgevraagd hoe die pittoreske stallen en schuren zo efficiënt gebouwd zijn en er toch uitzien als architecturale hoogstandjes? Ascot, een leider in innovatieve systeembouw, maakt gebruik van de nieuwste technieken om structuren te bouwen die zo solide als ze zijn prachtig. U wilt kwaliteit die de tand des tijds zal doorstaan, of het nu voor uw gewaardeerde paarden, klassieke auto collectie, of een rustiek uitje op het platteland is. Ascot’s team van specialisten richt zich op duurzame, precisie constructie met behulp van alleen de beste materialen, zodat u een ruimte krijgt die net zo vooruitstrevend als stabiel is.

Vooruitgang in Modulaire Bouw

Modulair bouwen heeft een lange weg afgelegd. Geprefabriceerde modules

van hoge kwaliteit, energie-efficiënt en aanpasbaar. Ascot maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in modulair bouwen om state-of-the-art hippische faciliteiten te bouwen.

Modulaire units worden geproduceerd offsite in een gecontroleerde omgeving, vervolgens vervoerd en ter plaatse geassembleerd. Dit zorgt voor een strakke kwaliteitscontrole en versnelde bouw. De modules zijn goed geïsoleerd en luchtdicht, waardoor er minder verwarmings- en koelingskosten zijn.

Ascot biedt modulaire stallen, arena’s en andere gebouwen. Wij werken met u samen om een aangepaste lay-out te ontwerpen die past bij uw behoeften. Wilt u extra brede stallen en een observatieruimte? Geen probleem. Droomt u van een full-service faciliteit met zadelkamers, wasboxen en lounges? Ook dat is mogelijk.

Onze modulaire componenten zijn extreem duurzaam en toch aantrekkelijk. We gebruiken hoogwaardig staal en hout, met aan de buitenkant bekleding naar keuze zoals baksteen, steen of hout. Het resultaat is een gebouw dat de tand des tijds zal doorstaan en een aanwinst zal zijn voor uw woning.

Het beste van alles is dat modulair bouwen afval en de impact op het milieu minimaliseert. De gecontroleerde fabrieksomgeving vermindert materiaalafval, lawaai en vervuiling. En omdat modules herbruikbaar zijn, kunnen ze worden gedemonteerd en in de toekomst opnieuw worden gebruikt.

Als u op zoek bent naar een innovatieve, duurzame oplossing voor uw hippische gebouwen, modulaire constructie is de manier om te gaan. Ascot is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte modulaire faciliteiten die voldoen aan uw behoeften vandaag en voor de komende generaties.

Gebruik Van Geprefabriceerde Componenten

Geprefabriceerde componenten stellen Ascot in staat de kwaliteitscontrole en efficiëntie te optimaliseren. Door de bouw van delen van stallen, garages en woningen in een gecontroleerde fabrieksomgeving, kan Ascot een constante kwaliteit en precisie garanderen. Zodra de geprefabriceerde onderdelen worden vervoerd naar uw site, is de montage snel en minimaliseert afval.

Ascot maakt gebruik van hoogwaardig staal voor frames en gevelbekleding, behandeld hout en duurzame dakbedekking materialen om componenten te creëren die tientallen jaren meegaan. Deuren, ramen en andere armaturen zijn ook vooraf geïnstalleerd in de fabriek, dit bespaart tijd ter plaatse en zorgt voor een goede installatie.

Modulair Ontwerp

Een modulaire aanpak laat Ascot mixen en matchen geprefabriceerde secties om aan uw behoeften te voldoen. Wilt u extra stallen in uw stal of een grotere garage? Extra modules kunnen naadloos worden geïntegreerd. Als uw behoeften veranderen na verloop van tijd, kan het modulaire systeem worden aangepast. U zou kunnen beginnen met een basisstructuur en deze geleidelijk uitbreiden als uw budget het toelaat.

De modulaire methode verkleint de voetafdruk van de bouw, waardoor de omgeving minder wordt verstoord. Er is minder apparatuur en minder personeel nodig op locatie omdat de belangrijkste assemblage al in de fabriek is voltooid. De modulaire units hoeven alleen maar geleverd en aangesloten te worden.

Door een gerenommeerd bedrijf te kiezen dat zich richt op geprefabriceerde componenten van hoge kwaliteit en dat ervaring heeft met modulaire bouw, krijgt u een constructie die gebouwd is om lang mee te gaan en ontworpen is om met u mee te evolueren door de jaren heen. Voor de bouw van stallen, garages, loodsen of huizen zijn Ascot’s innovatieve systeembouw methoden de vooruitstrevende keuze.

Implementatie Van Gebouwinformatiemodellering

Building Information Modeling of BIM zorgt voor een revolutie in de bouwsector. BIM genereert en beheert digitale representaties van fysieke en functionele kenmerken van een gebouw. Ascot heeft BIM technologie volledig geïmplementeerd, wat een efficiënter ontwerp en bouwproces mogelijk maakt.

Gestroomlijnde samenwerking

BIM stelt alle partijen die betrokken zijn bij een bouwproject – architecten, ingenieurs, aannemers en eigenaars – in staat om samen te werken op een enkele, gedeelde model. Teams kunnen ontwerpconflicten of bouwproblemen identificeren en oplossen voordat de bouw begint. Dit vermindert fouten, bespaart tijd en voorkomt budgetoverschrijdingen.

Precisie en nauwkeurigheid

Een BIM-model is zeer gedetailleerd en legt alle specificaties van een gebouw vast tot aan het aantal benodigde bouten. Aannemers hebben op locatie toegang tot het model via tablets en kunnen op elk gebied inzoomen voor referentie. Deze precisie resulteert in een hogere kwaliteit van de afwerking en zorgt ervoor dat alle aspecten volgens de exacte specificaties worden gebouwd.

Uitkomsten voorspellen

BIM-software kan simulaties uitvoeren om te voorspellen hoe een gebouw na voltooiing zal presteren. Zaken als energieverbruik, verlichting, akoestiek en brandveiligheid kunnen worden gemodelleerd. Dit helpt om eventuele problemen in een vroeg stadium te identificeren, zodat ontwerpen kunnen worden geoptimaliseerd om de efficiëntie te maximaliseren en aan de bouwnormen te voldoen voordat de bouw begint.

Digitaal archief

Het BIM-model fungeert als een digitaal archief van het hele bouwproces dat gedurende de hele levensduur van het bouwwerk kan worden geraadpleegd. Alle wijzigingen die tijdens de bouw worden aangebracht, worden vastgelegd, waardoor een set tekeningen met de huidige bouwsituatie ontstaat. Facility managers en eigenaren kunnen het BIM-model gebruiken om het gebouw efficiënt te exploiteren, te onderhouden en eventuele toekomstige verbeteringen aan te brengen.

Door het volledig omarmen van BIM-technologie, is Ascot in staat om klanten te voorzien van precisie gebouwde, energie-efficiënte en kosteneffectieve structuren. Onze innovatieve benadering van systeembouw, gecombineerd met een focus op kwaliteit, stelt ons in staat om ongeëvenaarde resultaten te leveren.

Duurzame Materialen Gebruiken

Het gebruik van duurzame materialen is een van Ascot’s topprioriteiten. Wij streven ernaar om innovatieve en milieuvriendelijke gebouwen te bouwen die een minimale impact op het milieu hebben.

Sommige van de duurzame materialen die we gebruiken zijn onder andere:

  • Hergebruikt hout: Hout dat eerder in de bouw is gebruikt, wordt gerecycled en opnieuw gebruikt voor bijvoorbeeld gevelbekleding, vloeren en sierlijsten. Gerecycled hout is duurzaam, mooi en helpt ontbossing tegen te gaan.
  • Steen en baksteen: Lokaal gewonnen steen en baksteen zijn uitstekend voor funderingen en muren. Ze zijn natuurlijk, gaan lang mee en hebben geen giftige behandelingen nodig om bestand te zijn tegen weersinvloeden.
  • Metalen dakbedekking: Metalen daken, zoals die van gerecycled aluminium of gegalvaniseerd staal, kunnen 50-100 jaar meegaan. Ze zijn recyclebaar, energie-efficiënt en onderhoudsarm.

-Isolatie: We gebruiken gerecycled denim, cellulose, stro en wol voor isolatie. Deze natuurlijke, gerecyclede materialen zijn effectieve isolatoren die geen agressieve chemicaliën bevatten.

Naast duurzame materialen passen we ook milieuvriendelijke praktijken toe, zoals:

  1. Afval verminderen door de bouw zorgvuldig te plannen en materialen waar mogelijk te hergebruiken.
  2. Energie-efficiënte ramen, verwarming, koeling en verlichting installeren om de ecologische voetafdruk van het gebouw te verkleinen.
  3. Het gebruik van niet-giftige verven, beitsen en afdichtmiddelen met een laag VOS-gehalte die geen schadelijke dampen afgeven.
  4. De binnenlucht goed ventileren en filteren voor een gezonde omgeving voor de bewoners.
  5. De tuin inrichten met inheemse planten die geen overmatig water of pesticiden nodig hebben.

Door het bouwen van innovatieve gebouwen op een eco-vriendelijke manier, werkt Ascot aan duurzame gemeenschappen en een groenere toekomst voor iedereen. Ons doel is dat de structuren die we vandaag bouwen de tand des tijds zullen doorstaan met respect voor ons milieu.

Energie-Efficiëntie Optimaliseren Door Slim Ontwerp

Om de energie-efficiëntie in uw stal te optimaliseren is een slim ontwerp essentieel. Ascot maakt gebruik van innovatieve technieken en hoogwaardige, duurzame materialen om stallen te creëren die zo energiezuinig mogelijk zijn.

Isolatie

Goede isolatie is een van de beste manieren om energie-efficiëntie te verbeteren. Ascot gebruikt dichte isolatie met hoge R-waarden, zoals spray-schuim en glasvezel, om warmteoverdracht via muren en plafonds te voorkomen. Dit houdt stallen warm in de winter en koel in de zomer met minimaal energieverbruik.

Ramen en deuren

Energie-efficiënte ramen en deuren zijn ook belangrijk voor het regelen van temperatuur en vochtigheid. Ascot installeert ramen met driedubbele beglazing en geïsoleerde deuren om luchtlekkage te minimaliseren en toch natuurlijk licht toe te laten in de ruimte.

Ventilatie

Ventilatie verwijdert overtollige warmte, vocht en verontreinigingen uit de lucht om de stalomgeving comfortabel en gezond te houden voor paarden en werknemers. Ascot’s stallen maken gebruik van een efficiënt ventilatiesysteem met warmte terugwin units die tot 95% van de warmte in afgezogen stallucht kunnen opvangen en gebruiken om verse binnenkomende lucht op te warmen.

Hernieuwbare energie

Voor het ultieme in energie-efficiëntie, kan Ascot hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen of geothermische verwarming en koeling opnemen in het stalontwerp. Deze technologieën maken gebruik van energie van de zon en de grond om de stal van stroom te voorzien met schone, duurzame energie.

Bewaking

Een energie monitoring systeem stelt u in staat om het energieverbruik in uw stal te volgen om gebieden met een hoog verbruik te identificeren. Ascot kan slimme meters en monitoring apparatuur installeren zodat u aanpassingen kunt maken om de efficiëntie te optimaliseren en de kosten na verloop van tijd nog verder te verlagen.

Door gebruik te maken van deze slimme ontwerptechnieken en high-performance materialen, is Ascot in staat om stallen te bouwen die zeer energie-efficiënt, milieuvriendelijk en betaalbaar in gebruik zijn. Onze innovatieve systeembouw methoden zetten de standaard voor duurzame stalgebouwen.

Conclusie

Uiteindelijk wilt u een gebouw dat de tand des tijds zal doorstaan en veiligheid, beveiliging en comfort zal bieden voor de komende jaren. Ascot’s vooruitstrevende en stabiele systeembouw methoden zorgen ervoor dat u dit alles en nog veel meer krijgt. Hun innovatieve technieken en hoogwaardige materialen komen samen om structuren zo duurzaam als ze mooi zijn te creëren. Of u nu een eenvoudige schuur voor opslag of een hele aangepaste woning voor vakanties nodig heeft, Ascot heeft bewezen dat ze de vaardigheden en expertise hebben om het allemaal aan te pakken. Dus neem geen genoegen met minder dan het beste – voor uw volgende bouwproject, kies Ascot. Hun vooruitstrevende systeembouw is de oplossing die u zoekt.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Ascot

Systeembouw vraagt om kwaliteit, van het skelet tot de afbouw. Projecten moeten tientallen jaren zonder problemen te gebruiken zijn en bestand zijn tegen intensief gebruik.

Contact us

Heeft u vragen of zoekt u advies? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord.
Copyright © 2023 Ascot.nl, all rights reserved