paardenstal/schuur in Blaricum

Na het aanvragen en onder goedkeuring van een bouwvergunning heeft Ascot Systeembouw Nederland B.V. in de maand september een op maat gemaakte paardenstal/schuur mogen bouwen in Blaricum. Deze paardenstal is dubbelwandig geplaatst. Aan de buitenzijde is het prachtige dierenverblijf rondom afgewerkt met gebasiliteerde Noord Europese grenen rabatdelen. De hoeken zijn afgewerkt met aluminium hoeklijsten. Het zadeldak is voorzien van een OSB board dakbeschot en gedekt met betonnen sneldekpannen. Onder de pannen is folie aangebracht. De binnenzijde van de paardenstal is voorzien van een betonmulitplex binnenbetimmering inclusief een gegalvaniseerde bijtrand. Zoals altijd is ook bij deze prachtige paardenstal gebruik gemaakt van natuurlijke, diervriendelijke materialen.