Paardenstal opgeleverd door Ascot Systeembouw Nederland

Ook nu het kouder wordt en de wintertijd inmiddels is ingegaan, bouwt Ascot Systeembouw Nederland stevig door.
Onderstaand wederom een door ons vervaardigde paardenstal. Desbetreffend bouwwerk is vorige week opgeleverd. Onderstaand bouwwerk betreft een betonbouw uitvoering die vervolgens is bekleed met hout. Hetgeen een luxe en landelijke uitstraling geeft. Voorts is gekozen voor een golfplaten dakbedekking, hetgeen ideaal is voor een paardenstal omdat het luchtcirculatie en afvoer van dampen garandeert. De drie paardenboxen worden van elkaar gescheiden middels een half open tralie constructie. Ten slotte kunnen de paarden in deze stal optimaal van het uitzicht genieten middels de half open luiken aan de buitenzijde van het bouwwerk.

Onderstaand ziet u een fotoreportage van het begin van de bouw en het eindresultaat van de door ons vervaardigde paardenstal.

Bent ook u voornemens om deze winter nog een mooie paardenstal, tuinhuis, garage of loods te bouwen voordat de zomermaanden aanbreken en u hier volop van kunt genieten. Neem dan contact op met Ascot Systeembouw Nederland. Wij verschaffen u graag alle informatie die noodzakelijk is voor de start van de bouw. U kunt ervoor kiezen om onze showmodellen te bezichtigen in onze showtuin of wij bezoeken u op de gewenste locatie.

Wij horen graag van u!

Olaf van Gastel