Garage Steenstrips fotoreportage deel 1

Het is weer bijna weekend. Tijd voor een update van een nieuw bouwwerk vervaardigd door Ascot Systeembouw Nederland. Dit keer geen garage bekleed met hout, maar een bouwwerk bekleed met steenstrips.

Onderstaande garage betreft een dubbelwandige betonbouw uitvoering, die is bekleed met steenstrips.

Op onderstaande afbeeldingen zijn de steenstrips nog niet gevoegd. Hiervan volgen afbeeldingen in onze volgende update. Zodra dit is gedaan, lijkt het alsof het bouwwerk gemetseld is. Voordeel van steenstrips is echter dat de kosten voor het zetten van een dergelijk bouwwerk vele malen lager zijn. Zodoende is sprake van een win-win situatie.

Met het voorjaar op komst merkt Ascot Systeembouw dat de aanvragen binnen stromen. Wenst u daarom op korte termijn van een dergelijk bouwwerk te kunnen genieten, ben er dan snel bij!

Wij komen graag bij u op locatie om u alle gewenste informatie te verschaffen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een kijkje te nemen in onze showtuin, zodat u onze bouwstijl met eigen ogen kunt zien. Indien gewenst hebben wij tevens verschillende referentie adressen waar u welkom bent om te kijken naar de door ons vervaardigde paardenstallen, garages, tuinhuizen e.d.

Heeft u inmiddels een beeld van hetgeen u wenst. Vraag dan online een offerte aan, die wij vrijblijvend voor u zullen opstellen en aanbieden.

Het team van Ascot Systeembouw Nederland B.V. wenst u alvast een prettig weekend toe.

Olaf van Gastel