Fotoreportage deel 3 paardenstal gebouwd door Ascot Systeembouw Nederland

Vandaag volgt eindelijk deel 3 van de fotoreportage van de stal gebouwd door Ascot Systeembouw Nederland in Maarsbergen. Onderstaand kunt u zien hoe het bouwwerk eruit is komen te zien, nadat de douglas potdekseldelen zijn bevestigd op de betonpalen.

Bij onderstaande uitvoering is gekozen voor twee verschillende dakaansluitingen, waardoor het gebouw een speelse uitstraling krijgt.

Tevens is bij onderstaande uitvoering gekozen voor een golfplaten dak. Hetgeen klanten veelvuldig niet beseffen is dat een golfplaten dak  de beste keuze is voor uw paarden, nu dit zorgt voor afvoer van dampen, circulatie van lucht en ten slotte voor ventilatie. Bovendien is dit de goedkoopste dakbedekking die Ascot Systeembouw Nederland in haar assortiment heeft.  Een WIN WIN situatie dus!

Bent u ook voornemens om te starten met de bouw van een paardenstal, garage, tuinhuis, loods of vakantiewoning e.d. neem dan contact op met Ascot Systeembouw Nederland en wij verschaffen u vrijblijvend alle gewenste informatie. Heeft u al een visie van het te realiseren bouwwerk, vraag dan online een offerte aan en wij rekenen deze vrijblijvend voor u uit.

Wij komen desgewenst tevens bij u op locatie om het bouwperceel te bezichtigen en zaken in te meten.

Ten slotte kunt u ervoor kiezen om in onze showtuin onze showmodellen te bezichtigen onder het genot van een kopje koffie. Maak hiervoor een afspraak! (ook op zaterdag en zondag is dit mogelijk)

Olaf van Gastel