Fotoreportage deel 2 paardenstal Ascot Systeembouw Nederland

Vandaag zijn wij weer van start gegaan met nieuwe bouwprojecten. Daarnaast hebben we afgelopen week een bouwproject opgeleverd. Desbetreffende paardenstal zetten we vandaag wederom in de spotlights met onze reportage.

Deze week kunt u zien hoe onze spanten op de bouwlocatie worden bevestigd op desbetreffende paardenstal en hoe ons hout wordt bevestigd op de betonpalen. Verder ziet u de door Ascot Systeembouw Nederland vervaardigde kozijnen met 4-ruits verdeling.

Onderstaande paardenstal is een ruime uitvoering, echter bouwen wij alles op maat en is geen stal te klein  of te groot.
De variatie in verschillende bouwprojecten maakt ons werk interessant. Never a dull moment!

Gedurende de winterperiode bouwen wij natuurlijk stevig door!

Bent u nieuwsgierig geworden naar aanleiding van deze reportage en bent u voornemens te starten met de bouw van een paardenstal, garage, schuur, tuinhuis e.d. neem dan contact op met Ascot Systeembouw Nederland voor meer informatie. Wij heten u tevens van harte welkom in onze showtuin, waar u met eigen ogen onze showmodellen kunt bezichtigen.

Heeft u al een bepaald idee voor ogen, vraag dan online een offerte aan, die wij vervolgens vrijblijvend voor u uitrekenen. Wij komen ten slotte tevens bij u op locatie, om u van alle informatie te voorzien en natuurlijk het gewenste bouwwerk nauwkeurig in te meten.

Wij horen graag van u!

Olaf van Gastel