Fotoreportage deel 1 paardenstal gebouwd door Ascot Systeembouw Nederland

Afgelopen week zijn wij onder andere bezig geweest met de bouw van een paardenstal in Maarsbergen.  Wij houden u graag op de hoogte van onze meest recente bouwwerken. Vandaar dat wij deze en volgende week wederom een fotoreportage hiervan zullen posten, om u een zo goed mogelijk beeld te verschaffen van onze werkwijze.

Onderstaande paardenstal betreft een dubbelwandige betonbouw uitvoering, die vervolgens zal worden bekleed met hout. Hierdoor is een betonbouw uitvoering vanaf de buitenkant niet te onderscheiden van een houtbouw uitvoering en krijgt desbetreffend gebouw de gewenste landelijke look.

Onderstaand bouwwerk heeft een afmeting van ca 20m. x 8 m. Ascot Systeembouw Nederland bouwt echter van klein naar groot en alles daar tussenin. Ascot Systeembouw nederland maakt alles zelf op maat in onze eigen loods, alvorens onze mannen op de bouwplaats aan de slag gaan. Geen uitdaging is ons te groot!

Bent ook u voornemens een paardenstal, tuinhuis of garage te bouwen? Ook in de winterperiode bouwen wij stevig door. Als specialist zijnde in systeembouw, lichten wij u graag voor omtrent alle mogelijkheden. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om onze showtuin te bezichtigen onder het genot van een kopje koffie.

En wie weet staan onze mannen binnenkort bij u op de bouwplaats!

Wij horen graag van u.

Olaf van Gastel